2011. május 20., péntek

Mea culpa...

Most nézem, tényleg rég volt már, hogy a blogom felé néztem. Ez tényleg az én vétkem, hiába van tavasz teljesen behavazódtam, és sajnos nem volt elég időm horgolni, mert mostanában más is leköti a kis kacsóimat :).
Remélem megbocsátjátok nekem!

Mint ahogy azt korábban is írtam, szerettem volna pár új dolgot kipróbálni, de tényleg csak pár megvalósításához maradt időm.
A fejemben még olyan terveket szövögetek, hogy csak na fránya idő! De a jó oldalát nézem, nem mostanában fogok kiégni, van még vagy 50 évnyi horgolós ötletem.

Kezdjük is az újdonságokkal:
Kitaláltam, hogy milyen jó lenne tokokat gyártani, mobiltartót, pénztárcát, zsepitartót (van amelyikről elfelejtettem képet készíteni, vagy félkész állapotban hever valahol).Kitty minden mennyiségben!

Amikor elkezdtem Hello Kitty-s dolgokat készíteni nem gondoltam volna, hogy lassan minden munkámba bele kell majd csempésznem, de érkezett már megrendelés sapira, mobiltokra és hajráfra is.

Örök darabok!

Természetesen készültek új ráfok is, és jelenleg is velük bajlódom bokros teendőim közepette. Nem maradhatnak el az egyénileg megálmodott hajcsatok és láncok sem.
Tudom, ez se volt valami bő bejegyzés, de szeretnélek valamivel kárpótolni titeket. Egy rövid hétvégi kiruccanás után visszatérek és JÁTSZUNK egyet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése